Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemengde berichten over toekomst mobile telefonie

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemengde berichten over mobile commerce

In een recent rapport van Roland Berger (Ronald Berger Strategy Consultants)(samengevat op www.emarketer.com) wordt de voorspelling gedaan dat in 2003 wereldwijd 538 miljoen mobiele telefoons zullen worden verkocht, een stijging van bijna 49% ten opzichte van het aantal mobiele telefoons dat werd verkocht in 2000 (362 miljoen wereldwijd). Het overgrote deel van de in 2003 verkochte mobiele telefoons zal bovendien uitgerust zijn met een micro-browser voor mobiele internettoegang, aldus Roland Berger.

Toch ziet volgens andere analysten de toekomst van mobiele internettoegang en m-commerce er minder rooskleurig uit. Usability-expert Jakob Nielsen (www.useit.com/alertbox/20010107.html) waarschuwt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie