Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Radware opent vijfde Europees kantoor in Soest

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Radware Opent Vijfde Europese KantoorRadware zet haar expansie voort en volgt daarmee de zeer snel ontwikkelende Europese markt voor Traffic Management apparatuur.

Soest, Nederland; 25 januari 2001. Radware (Nasdaq: RDWR), een toonaangevend producent van Intelligent Traffic Management (ITM) producten, annonceert de opening van haar nieuwste Europese kantoor in Nederland.

Radware is de enige fabrikant in de ITM markt met een absolute focus op traffic management. Het bedrijf levert intelligente oplossingen voor servers (global en local), caches, firewalls, VPN s en ISP links en kan daarmee iedere onzekerheid uit dynamische netwerken verbannen. Sales en marketing van de vele malen onderscheiden producten geschiedt door Radware ITM Solutions BV te Soest. Rob Land is als General Manager verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux. De heer Land heeft meer dan 16 jaar ervaring in de computer industrie. Voordat hij bij Radware in dienst trad was hij ondermeer Commercieel Directeur bij Dupaco distribution bv te Leusden. Daarvoor was hij bij diverse bedrijf actief als Divisie Manager en Product Manager.

Radware verkoopt haar systemen aan service providers, e-commerce bedrijven en grote ondernemingen waar zaken als high availability, maximale performance en zeer snelle response een vereiste zijn. Onder de klantenkring bevinden zich toonaangevende bedrijven als Bloomberg.com, BMC Software, Sprint, Sony, Intel, Gateway en UUNET. Onder de groeiende klantenkring in de Benelux mogen bedrijven als Wehkamp, Spott.nl en SkyNet (B) gerekend worden.

De opening van het Benelux kantoor, het vijfde in Europa binnen een jaar, is onderdeel van de snelle groei van Radware. Door gebruik te maken van lokale distributiepartners zal Radware in staat zijn om betere en nauwere banden te onderhouden met haar afnemers en partners.

Radware is de enige leverancier met een end-to-end oplossing die garandeert dat gebruikers van de beste service gebruik kunnen maken. Vanaf de content-provider, via het internet totaan de eigen desktop. Onze tools zorgen ervoor dat e-commerce bedrijven, Internet en/of Applikatie Service Providers of een willekeurig andere bedrijfstak hun diensten via het net kunnen aanbieden. Vierentwintig uur per dag, downtime is daarbij geen optie! zei Rob Land. Vanuit ons nieuwe kantoor zijn we in staat om onze leidinggevende positie te verstevigen en zullen we in snel tempo een fors aantal gecertificeerde partners aanstellen om ons marktaandeel te vergroten.

Radware

Radware s complete lijn van Intelligent Traffic Management (ITM) producten is ontworpen om maximale prestaties aan de gebruiker te bieden, zonder downtime en zonder alle onzekerheden van de hedendaagse netwerken. De productlijn combineert de nieuwste appliaction switching technologie met de vaak geprezen traffic management software van Radware. Het bedrijf levert een brede lijn van ITM oplossingen aan service providers, e-commerce bedrijven en enterprises die 100% uptime willen koppelen aan maximale prestaties van hun IP-applikaties. Gebruikers ontvangen optimale, veilige en snelle service van applikaties dankzij Radware s ITM oplossingen: Web Server Director, Cache Server Director, FireProof en LinkProof. Radware s Application Switches brengen zekerheden in dynamische netwerken zodat de gebruiker te allen tijden verzekerd is van de beste service from click to content .

Get Certain with Radware.

Voor meer informatie kan de redactie zich wenden tot Rob Land op telefoonnummer (035)64.68.226 of per e-mail robl@radware.nl U kunt ook onze internationale website raadplegen: www.radware.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie