Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persuitnodiging presentatie campagne 'u man write '

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte Redactie,

In oktober 1999 heeft Sappi het project "Ideas that matter" gelanceerd. Middels deze campagne hebben wij de internationale gemeenschap van Grafische Ontwerpers uitgenodigd om een campagne te bedenken voor een goed doel.

In augustus 2000 werd Grafisch Ontwerpbureau Heijdens Karwei geselecteerd als een van de winnaars met de campagne 'U MAN WRITE'.

Op 25 januari aanstaande zal Sappi samen met Heijdens Karwei de campagne 'U MAN WRITE' officieel overdragen aan Amnesty International in het bijzijn van genodigden uit de grafische industrie. Deze officiële overhandiging vindt plaats in 'Sociëteit Baby' op de Keizersgracht 676 te Amsterdam van 3 tot 6 uur.

Wij zouden het bijzonder op prijsstellen wanneer u hierbij aanwezig bent.

Met vriendelijke groet,

Marco Eikelenboom
Managing Director
Sappi Benelux

Programma van de dag

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Welkomstwoord door Dhr. Marco Eikelenboom - Managing Director Sappi Benelux
15.40 uur Algemene presentatie 'Ideas that Matter' door Dhr. Craig Halgreen - Manager Corporate Communications Sappi Fine Paper Europe 16.00 uur Presentatie en overhandiging van de winnende campagne 'U MAN WRITE' aan Dhr. Adrie Kemps van Amnesty International door Dhr. Teun van der Heijden - Heijdens Karwei en Dhr. Marco Eikelenboom - Sappi Benelux 16.15 uur Cocktail
18.00 uur Einde


Monique Schols
Sappi Benelux
Tel. +32 (0)89 - 719 634
Fax. + 32 (0)89 - 719 690
monique.schols@sappi-europe.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie