Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst levensloopbestendig bouwen in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

BIJEENKOMST LEVENSLOOPBESTENDIG BOUWEN
Op 25 januari organiseert Platform Duurzaam Hoorn een informatieve bijeenkomst met als thema: 'Beter wonen in Hoorn; levensloopbestendig bouwen in de buurt'. De bijeenkomst is van 14.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in het gebouw van Woningstichting Hoorn, Maelsonstraat 12 in Hoorn.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Het doel van de bijeenkomst is informeren en praten over het onderwerp levensloopbestendig bouwen voor een duurzame en leefbare wijk. Een nieuw onderwerp dat een woonconcept betreft waarin het wonen en de woning aan elke levensfase aangepast kan worden. De bijeenkomst is onder andere bestemd voor inwoners van Hoorn, u bent dus van harte welkom!

PROGRAMMA
Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit. Na een kort welkomstwoord door de heer H.P. Dekkers, voorzitter Platform Duurzaam Hoorn, volgt een algemene inleiding door de heer E.A.H. Nolte, adviseur volkshuisvesting AEDES. Praktijkvoorbeelden in de regio worden belicht door de heer M.D. Hoiting, directeur financiën en facilitaire diensten Woningstichting Hoorn.

AANMELDEN
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. U kunt zich telefonisch aanmelden via St. Netwerk, telefoon 212587.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie