Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Rotterdam spreekt bij opening Rotterdam 2001

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten spreekt bij opening Rotterdam 2001

Burgemeester mr. Ivo Opstelten spreekt vrijdag 26 januari om 20.30 uur een kort openingswoord bij de officiële opening van Rotterdam 2001, Culturele Hoofdstad van Europa, in concert- en congrescentrum De Doelen aan het Schouwburgplein. De opening vindt plaats in aanwezigheid van HM Koningin Beatrix en de Portugese president Sampaio. Het openingsprogramma geeft een indruk van wat bezoekers en inwoners van Rotterdam tijdens het Culturele Hoofdstadjaar te wachten staat: muziek, audiovisuele kunst, theater, podiumkunsten en fotografie. Ook gaat de herkenningsmelodie van Rotterdam 2001, een compositie van twee studenten van het Rotterdams Conservatorium, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie