Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Versnelling Fietskoeriers beeldmerk Rotterdam 2001

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

+++PERSBERICHT+++

DE VERSNELLING FIETSKOERIERS BEELDMERK ROTTERDAM 2001

De Versnelling Fietskoeriers fungeren met onmiddellijke ingang als beeldmerk van 'Rotterdam 2001' in het algemeen en 'Young@Rotterdam' in het bijzonder. De eerste officiële publieke daad verrichten D.V.F. vrijdag 26 januari met het in peloton escorteren van Koningin Beatrix en de Portugese president Jorge Sampaio als deze bij de Rotterdamse Doelen arriveren om 'Rotterdam 2001' te openen.

Behalve evenementen als de Officiële Opening opluisteren, zijn D.V.F. ook uithangbord van 'Staalkaarten', de programmaserie die de drijfveren van jongeren belicht. Als zodanig worden op de karakteristieke D.V.F.-tassen de 'Staalkaarten'-thema's gecommuniceerd. Daarnaast figureert het logo van Rotterdam 2001 op de nieuwe tenues van D.V.F..

D.V.F. is sinds 1994 actief in de vier grote Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In die tijd ontwikkelde de D.V.F zich van een pioniers-onderneming tot een slagvaardig, modern logistiek bedrijf dat onder het motto 'Smart thinking' een belangrijk aandeel heeft veroverd op de stadstransportmarkt. Als zodanig hoopt nog dit jaar het 500.000e opdracht uit te voeren. Behalve door 'Rotterdam 2001' wordt D.V.F. ook gesponsord door Siemens Mobile Phones.

Voor D.V.F. is de samenwerking met 'Rotterdam 2001' een uitgelezen manier om zich aan groot publiek te presenteren. 'En dat op een bij ons passende manier', meent de initiatiefnemer van D.V.F. Arno Schuurs. 'Net als wij is de organisatie van 'Rotterdam 2001' origineel, innovatief en een tikkeltje eigenwijs. We verwachten dan ook veel van de samenwerking.'

Voor meer informatie over De Versnelling Fietskoeriers: Ferry Roseboom
(t) 06 21 581 777
(e) (frrr@xs4all.nl)
WWW.VERSNELLING.NL

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie