Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UNESCO conferentie Information Society in voorbereiding

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
OUTSIDE ISOC januari 2000


***UNESCO CONFERENTIE EN WERKGROEP
Samen met ISOC wordt op dit moment samen met andere door UNESCO erkende NGO's (non-gouvernementele organisaties) gewerkt aan een grote internationale conferentie in 2003 met betrekking tot de Information Society World Summit. Zodra er meer bekend is over datum en plaats van deze conferentie, houden we u op de hoogte. Vanuit het ECC (Europese overkoepelende chapter van ISOC) zal dit initiatief worden ondersteund. Indien er onder de leden van ISOC mensen zijn met voldoende kennis van zaken en tijd, die interesse hebben om in een pan-Europese NGO/UNESCO werkgroep deel te nemen, dan kun je contact opnemen met: Jonathan Robin, (jrobin@isoc.org)
Contact: Michiel Leenaars, (m.a.g.j.leenaars@isoc.nl)

Deze editie van OUTSIDE ISOC is gestuurd aan . Nieuwsbank via (persbericht@nieuwsbank.nl) .

(c) Deze nieuwsbrief is een uitgave van de vereniging Internet Society Nederland voor geinteresseerden. Het verder verspreiden van deze nieuwsbrief is toegestaan. Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. De in deze nieuwsbrief opgenomen verwijzingen naar kortingen en voordelen zijn alleen van toepassing voor geregistreerde leden van de Internet Society Nederland. Medewerkers van participanten van de Internet Society Nederland kunnen zich via www.isoc.nl gratis laten registeren als lid, mits het aantal slots van deze participant toereikend is. Voor personen die niet aan een participant zijn verbonden kost het lidmaatschap 100 EURO/jaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie