Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 26-01-2001 Persbericht district Aa en Dommel

WAARSCHUWING

Er zijn bedrijven die bewoners, van wijken waarin het project veilige woning wordt uitgevoerd, aanschrijven. Daarbij wordt gemeld dat ze contacten hebben met de plaatselijke politie en ze noemen zelfs namen van politiemensen. De politie heeft geen enkele overeenkomst of contact met installatie- en beveiligingsbedrijven. Er zijn binnen het district Aa & Dommel verschillende erkende installatiebedrijven. Door deze bedrijven wordt zelf geen contact opgenomen met bewoners. Binnenkort zijn de erkende bedrijven te herkennen aan een vignet.

TE VEEL GEDRONKEN, Wijbosch

Donderdagmiddag is een 54-jarige man uit Gemert bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur. De controle vond plaats op de Eerdsebaan in Wijbosch.

VERLICHTINGSCONTROLE, Schijndel

Donderdagavond zijn 7 personen bekeurd omdat ze onjuiste verlichting voerden. De meeste bekeuringen vielen omdat met mistlichten werd gereden. De controle vond plaats in Schijndel.

INBRAAK BEDRIJF, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Industrieweg in Vught. Een ruit van het pand werd vernield. Een computerbeeldscherm werd gestolen.

DIEFSTAL BESTELAUTO, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Brabantlaan in Vught een witte Mercedes 408 bestelauto gestolen. Het kenteken van de auto is VX-PJ-91.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie