Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 26-01-2001 Persbericht district Land van Cuijk

AUTO WEG

Donderdagavond is op de Sint Annastraat in Cuijk een personenauto gestolen. Het betrof een rode Mitsubishi Lancer, kenteken PX-VT-89, ter waarde van f.20.000,--. De dief heeft vermoedelijk de auto gestolen nadat hij eerst de sleutels uit de jaszak van de eigenaar heeft weggenomen. De jas hing in een kleedkamer van een sporthal aldaar.

INBRAAK IN BEERS

Vanmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Molenstraat in Beers. De dader doorzocht het woongedeelte van het huis. Hij nam enkele paspoorten en een mobiele telefoon weg.

GEPIND GELD VERGETEN

Een inwoonster van Escharen deed aangifte van diefstal. De vrouw pinde vanmorgen op de Markt in Mill een bedrag van f.150,--, maar vergat het geld mee te nemen. Toen zij even later terugging, was het geld verdwenen.

BRAND IN GESTOLEN AUTO

De politie trof vanmorgen op de Beugense Maasstraat in Beugen een personenauto aan. Het betrof een witte Alfa Romeo die, na onderzoek bleek, op 25 januari in Nijmegen bleek te zijn gestolen. Van de auto waren de wielen gestolen en waren onder andere ook het reservewiel en de geluidsboxen verdwenen. Ook was er in de auto brand geweest

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie