Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 26-01-2001 2ePersberichtvrijdag26januari2001

Politieberichten

Eindhoven: Bedreiging
Vrijdagmorgen omstreeks 4.15 uur is op de Hudsonlaan een 20-jarige vrouw uit Best bedreigd. Zij liep daar met een vriendin richting flat. Plotseling kwam een snorfietser naast hen rijden. De man had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in zijn hand en richtte daarmee naar de 20-jarige vrouw. Zij schrok hevig en begon hard te roepen. Direct daarop reed de snorfietser weg.

Helmond: Verdachte aangehouden
Vrijdagmiddag omstreeks 13.50 uur is in een winkel aan de Engelseweg door een winkelmedewerker een 66-jarige man uit Helmond aangehouden. De Helmonder nam daar een pak decoupeerzaagjes ter waarde van fl. 12,35 weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. De verdachte is overgedragen aan de politie. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Diefstal uit postpakket
Vrijdagmiddag omstreeks 12.30 uur zag een postbesteller op de van Hoofstraat een opengebroken postpakket liggen. De inhoud bleek te zijn verdwenen. Het postpakket was afkomstig uit zijn posttas.

Middelbeers: Snelheidscontrole
Vrijdagmorgen tussen 9.45 en 12.00 uur is op de Vestdijk een snelheidscontrole gehouden. Van de 362 gecontroleerde voertuigen reden er 172 sneller dan de toegestane snelheid van 30 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 63 km/u.

Oirschot: Aanrijding met gewonde
Vrijdagmiddag omstreeks 13.15 uur raakte bij een aanrijding op de A58 een 25-jarige automobiliste uit Aarle-Rixtel gewond. Zij reed richting Eindhoven en haalde daar de 19-jarige automobiliste uit Tilburg in. De Tilburgse moest remmen voor de voor haar rijdende personenauto, geraakte in een slip en reed tegen de automobiliste uit Aarle-Rixtel die vervolgens tot stilstand kwam. Een 56-jarige automobilist uit Eindhoven die achter de Aarlese bestuurster op de linkerrijbaan reed, kon zijn voertuig niet tijdig tot stilstand brengen en botste ook tegen haar op. De Aarlese klaagde over pijn in de nek. Zij is overgebracht naar het Catharina-ziekenhuis. Na behandeling kon zij huiswaarts keren.

Someren: Inbraak in landbouwloods
Vrijdag tussen 0.05 en 7.00 uur is ingebroken in een landbouwloods aan de Heistraat. De toegangsdeur is opengebroken. Uit de loods verdween een fiets en elektrisch handgereedschap.

Nuenen: Snelheidscontrole
Vrijdagmorgen is op de Geldropsedijk een snelheidscontrole gehouden. 1090 voertuigen zijn gecontroleerd. 88 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 98 km/u.

Geldrop: Diefstal vogels
Tussen woensdagavond 18.00 en vrijdagmorgen 11.30 uur is ingebroken in een schuur van een woning aan de Hout West. De schuurdeur is opengebroken. Uit de volière in de schuur zijn 19 vogels, vinken, lijsters, groenlingen, putters en bramsijsjes, gestolen.

Veldhoven: Diefstal portemonnee
Vrijdagmiddag omstreeks 14.30 uur is een 62-jarige vrouw uit Wintelre slachtoffer geworden van diefstal van haar portemonnee. Zij was aan het winkelen op de Pleintjes. Toen zij wilde afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar handtas verdwenen was. In de portemonnee zaten pasjes, persoonsbescheiden en ruim honderd gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie