Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven: Meisje (15) vermist

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 26-01-2001 3e persbericht 26 januari 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Meisje vermist
Sinds vrijdagmorgen 7.45 uur wordt de 15-jarige Angela van de Goor uit Eindhoven vermist. Het meisje woont bij haar grootouders op de Hectorlaan. Zij ging donderdagavond om 23.00 uur naar bed. Vanmorgen om 7.45 uur bleek zij verdwenen te zijn. Zij is via het raam naar buiten gegaan. Het meisje gebruikt vanwege een zware aanrijding medicijnen. Het signalement van Angela is: Blank, lengte 1,70 m. haren tot op de schouders, blond geverfd en bovenop uitgegroeid. Aan beide oren drie oorbellen, aan een arm veel armbanden en meerdere kettingen om de hals. Ze droeg zwarte instappers van het merk Macks. Verder droeg zij een spijkerbroek en een donkerblauwe sweater met de letters Adidas. Ze heeft een zwart mini-rugzakje bij zich. Een ongeluk wordt gevreesd.

Eindhoven: Automobiliste rijdt fietsster aan
Een 43-jarige automobiliste uit Luyksgestel heeft vrijdag om 17.55 uur een 53-jarige Eindhovense vrouw op de fiets aangereden. De aanrijding gebeurde op de ventweg van de Limburglaan. De vrouw uit Luyksgestel moest met haar auto uitwijken voor een rechts geparkeerde auto. Zij ging hierbij zo ver naar links dat ze frontaal op de tegemoetkomende fietsster reed. De Eindhovense vrouw is in het Diaconessenhuis aan haar enkel en aan een hoofdwond behandeld. Daarna kon ze naar huis.

Helmond: Verdachte dealen drugs aangehouden
Op een parkeerplaats aan de Molenstraat is vrijdag om 13.35 uur een 21-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Een politiepatrouille zag de man in een auto met twee hen bekende gebruikers praten. Toen de 21-jarige man werd gecontroleerd gooide hij een plastic zakje weg. Hierin zaten 24 bolletjes wit poeder. De bolletjes zijn voor onderzoek in beslag genomen en de man is voor onderzoek naar het bureau gebracht. Na verhoor kon hij het bureau weer verlaten.

Helmond: Auto gestolen
Vanaf De Kegelbaan is in de nacht van donderdag op vrijdag een rode BMW 318 met het kenteken ZJ-09-JP gestolen.

Helmond: Inbraak
Tussen maandag en vrijdag is ingebroken in een woning aan de Ittersestraat. De achterdeur is opengebroken en de bewoner mist een kleurentelevisie met afstandsbediening.

Lierop: Gordelcontrole
Vrijdagmiddag is op de A67 onder Lierop een autogordelcontrole gehouden. Er zijn 197 voertuigen gecontroleerd en er zijn 7 bestuurders bekeurd.

Nuenen: Onder invloed
Op de Tomakker is vrijdag om 17.30 uur een 62-jarige automobilist uit Nuenen betrapt op het rijden onder invloed. De ademanalyse op het bureau gaf een resultaat van bijna 2,9 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen en er wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Westerhoven: Ongeval
Bij een aanrijding op de kruising Heuvel N317 (de weg Valkenswaard Eersel) is een van de inzittenden gewond geraakt. Een 32-jarige Helmonder reed met zijn personenauto vanuit de Heuvel de kruising op. Hij gaf een taxibusje met een 54-jarige Eindhovenaar achter het stuur geen voorrang. Deze reed op de N317. Een aanrijding was het gevolg. De Helmonder zou door de zon verblind zijn. Een 27-jarige vrouw die in het taxibusje zat raakte gewond. Zij is met klachten over haar heup naar het St. Josephziekenhuis gebracht.

Bladel: Onder invloed
Op de Rondweg is vrijdag om 20.25 uur een 34-jarige automobilist uit Bladel bekeurd omdat hij gedronken had. Hij blies bijna 1,15 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Valkenswaard: Automobilist onder invloed veroorzaakt aanrijding Op de Nieuwe Waalreseweg is vrijdag om 16.10 uur een 60-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. De man was met zijn auto tegen de achterkant van de voor hem rijdende auto gereden en tengevolge van de botsing werd de voorste auto tegen diens voorganger gedrukt. De veroorzaker van de aanrijding bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,55 promille. Hij moest zijn rijbewijs op het politiebureau achterlaten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Bromfietser onderuit
Een 16-jarige Veldhovenaar is vrijdag rond 19.10 uur gewond geraakt toen hij op de Heuvelstraat met zijn bromfiets ten val kwam. In een bocht vlakbij de rotonde bij de Heemweg slipte hij met zijn voertuig en viel. In het St. Josephziekenhuis bleek dat hij een dubbele polsbreuk had. Hij kon na behandeling naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie