Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkbezoeken commissieleden Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tweede Kamer der Staten Generaal
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.De eerstvolgende plenaire vergadering van de Tweede Kamer vindt plaats op dinsdag 30 januari, te beginnen om 14.00 uur met wekelijkse vragenuur.

VRIJDAG 26 JANUARI

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Economische Zaken brengen een bezoek aan de Kamer van Koophandel in Rotterdam-Zuid in verband met het project Wijk in Bedrijf. Dit project is ter stimulatie van de economische bedrijvigheid in de wijken van het grotesteden beleid. Aan dit bezoek nemen de volgende leden deel: Biesheuvel (CDA), de Haan (CDA), de Swart (VVD), Ravestein (D66) en Bolhuis (PvdA).

MAANDAG 29 JANUARI

WERKBEZOEKEN

Leden van de vaste Commissies voor Defensie en Justitie brengen vanaf 10.00 uur een bezoek aan de Koninklijke Marechaussee te Schiphol. Aan dit bezoek nemen de volgende leden deel: Valk (PvdA), Apostolou (PvdA), Verhagen (CDA), Timmermans (PvdA), de Swart (VVD), Van de Camp (CDA), Meijer (VVD), Van den Doel (VVD), Van t Riet (D66), Wijn (CDA), Passtoors (VVD), de Haan (CDA), Harrewijn (GroenLinks) en Molenaar (PvdA).

Leden van de vaste Commissie voor Economische Zaken brengen vanaf 14.00 uur een bezoek aan het Bureau voor de Industriële Eigendom in Rijswijk. Het thema van het bezoek is octrooiwetgeving. Aan dit bezoek nemen de volgende leden deel:
Biesheuvel (CDA), Van der Hoeven (CDA), Udo (VVD) en Hindriks (PvdA).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie