Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: gehele regio

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 26-01-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-5373 7697

Aanrijding op Kuinderweg
LUTTELGEEST Een 19-jarige vrouw uit Ossenzijl is donderdagochtend op de Kuinderweg van de weg geraakt. Ze kwam in de berm terecht, stuurde tegen, kwam weer in de berm terecht, schampte een boom en kwam uiteindelijk over de sloot in een weiland tot stilstand. Ambulancepersoneel heeft haar met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De auto is afgesleept.

Gevallen
EMMELOORD Een 56-jarige Emmeloorder is donderdagochtend op de kruising Muntweg / Kamperweg door gladheid van zijn fiets gevallen. Hij had last van zijn rechterbeen en is voor alle zekerheid per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

LELYSTAD Donderdagmiddag is een 35-jarige vouw uit Lelystad met haar scooter ten val gekomen. Ze kwam in de berm en raakte vervolgens in de slip. De vrouw is ter controle overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

Auto in sloot
LELYSTAD Een 26-jarige Emmeloorder is donderdagmiddag met zijn auto in de sloot geraakt. Hij reed bij Lelystad op de A6 richting Emmeloord op de linkerbaan om een ander voertuig in te halen. Toen dat andere voertuig opeens naar links kwam, wilde hij uitwijken, verloor de controle over het stuur en kwam in de rechterberm in een sloot terecht. Ambulancepersoneel heeft de man ter controle overgebracht naar het Dr. Jansenziekenhuis in Emmeloord. De auto is totall loss.

LELYSTAD Vrijdagochtend kwam bij de Regionale Meldkamer een melding binnen dat er bij de Vogelweg een auto in de sloot lag. Voor de zekerheid werden ook de ambulancedienst en de brandweer gealarmeerd. Het duikvoertuig van de brandweer was ook ter plaatse. In de auto werden echter geen personen aangetroffen. De auto kwam uit de richting Almere en is van de weg geraakt en in de sloot gereden. Van wie de auto is of wie de auto bestuurd heeft, is nog niet bekend.

Brokkenmaker aangehouden
ALMERE Donderdagavond is een 28-jarige man uit Lelystad aangehouden op verdenking van diverse verkeersovertredingen, rijden onder invloed en bedreiging van een politieagent. Hij reed op de A6 vanuit Lelystad naar Almere, toen hij rechts over de vluchtstrook wilde inhalen, hierbij de berm raakte en vervolgens in de middenberm raakte en over de kop sloeg. Wonderlijk genoeg kwam de auto uiteindelijk weer op zijn wielen terecht. Zijn 23-jarige bijrijder was het waarschijnlijk niet eens met deze actie en stapte uit. De bestuurder vervolgde zijn weg richting Almere. Op de Buitenring in Almere ter hoogte van de J.P. Thijseweg veroorzaakte hij een aanrijding, raakte in de middenberm en reed vervolgens even tegen het verkeer in. De politie heeft dankzij de getuigen de man kunnen aanhouden. De man verzette zich bij aanhouding, bedreigde een politieagent en weigerde mee te werken aan de ademanalyse. Hij is voor nader verhoor ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie