Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winnaar Ferrari bekend gemaakt bij Rinkeldekinkel 538

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...>>
P E R S B E R I C H T

Winnaar Ferrari bekend
Jeroen Nieuwenhuize levert Ferrari af bij winnaar in Baarn

Hilversum, 26 januari 2001 - Gisteren is de winnaar van de Ferrari bekend gemaakt tijdens het programma Rinkeldekinkel op Radio 538. Jeroen Nieuwenhuize verraste de winnaar, Aschwin Groenen, toen hij plotseling met de rode Ferrari in Baarn voor de deur stond. Tijdens het programma werden verschillende aanwijzingen gegeven over waar Jeroen Nieuwenhuize zich bevond en waar hij naar toe moest. Aschwin mag nu een jaar lang geheel kostenloos in de Ferrari rijden.

Radio 538 stelde samen met computerwinkelketen MyCom een knalrode Ferrari beschikbaar. Vanaf vorige week konden luisteraars dagelijks bellen om kans te maken op deze unieke prijs. Ruim 15.000 luisteraars reageerden op de oproep van Radio 538 DJ Jeroen van Inkel. Van de acht dagwinnaars is de 24-jarige Aschwin Groenen uit Baarn uitgeloot en die kan nu een heel jaar gratis in de Ferrari rondrijden. De benzine, wegenbelasting en tot op zekere hoogte zelfs de snelheidsboetes worden betaald. Er worden maximaal vijf boetes tot 10 kilometer per uur betaald. Overige overtredingen worden niet betaald.

"Het is fantastisch om iets te winnen waar je alleen van kunt dromen", aldus de dolgelukkige Ferrari freak en winnaar.

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie