Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uva richt Digitaal Productiecentrum voor wetenschappers op

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamDigitaal productiecentrum opgericht bij Universiteit van Amsterdam26 januari 2001


Het Digitaal Productiecentrum (DPC) biedt wetenschappers ondersteuning bij het creëren, beschikbaarstellen en archiveren van elektronische publicaties en databanken. Al dan niet met de UvA verbonden wetenschappers en organisaties die elektronische publicatieprojecten willen opzetten, zijn uitgenodigd om met het Digitaal Productiecentrum contact op te nemen.

Digitale wetenschappelijke publicaties en onderzoeksdatabanken hebben een belangrijke meerwaarde voor onderzoek en onderwijs: zij bieden onmiddellijke en wereldwijde toegang tot publicaties en onderzoeksmateriaal, zoekmogelijkheden die de inhoud werkelijk ontsluiten, links naar referentie- en bronmateriaal.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie