Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: prostituee aangehouden

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 26-01-2001
1ePersberichtvrijdag26januari2001


Politieberichten

Eindhoven: Bromfietser negeert stopteken
Donderdagavond om 20.25 uur is op de Stevinstraat een 34-jarige bromfietser uit Eindhoven aangehouden. Bij een bromfietscontrole op de Boschdijk negeerde de bromfietser een stop-teken. Na een korte achtervolging kon de bromfietser worden aangehouden. Op de rollen-testbank gaf de bromfiets meer dan 2 Khw aan. Volgens de bestaande richtlijnen is het een motor. Het voertuig is inbeslaggenomen. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Prostituee aangehouden
Donderdagavond om 22.40 uur is op de Edisonstraat een 22-jarige vrouw zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Zij was aan het tippelen en sprak daartoe een automobilist aan. Na verhoor aan het politiebureau werd zij heengezonden.

Eindhoven: Alcohol
Vrijdagmorgen om 2.42 uur is op de Boschdijk een 20-jarige automobilist uit Eindhoven aan-gehouden. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 0,75 promille. De verdachte kreeg een rijverbod van
2 uur en een geldboete opgelegd.


Eindhoven: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 23.30 en vrijdagmorgen 7.00 uur is vanaf de Stiffelio een grijze per-sonenauto, Volvo V70, kenteken TX-SV-24, gestolen.

Eindhoven: Verlichtingscontrole
Vrijdagmorgen is op de Geldropseweg een verlichtingscontrole gehouden. 12 fietsers kregen een proces-verbaal voor het niet voeren van de juiste verlichting.

Helmond: Alcohol
Donderdagavond om 21.40 uur is op de Rijpelbergseweg een 44-jarige automobilist uit Bel-gië aangehouden. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,35 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De verdachte kreeg een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal.

Helmond: Vernieling auto
Tussen donderdagmiddag 15.45 en vrijdagmorgen 7.00 uur is op de Buizerdstraat een personenauto vernield. Bij de auto is een kapotte stenen beeld aangetroffen. Vermoedelijk heeft men het beeld tegen de auto gegooid. Schade aan voorruit, motorkap en dak.

Helmond: Auto inbeslaggenomen
Vrijdagmorgen omstreeks 0.35 uur is op de Mierloseweg een 29-jarige automobilist uit Helmond gecontroleerd. Even daarvoor haalde hij op de A270 een politiesurveillanceauto in. Onmiddellijk daarop verhoogde de Helmonder zijn snelheid tot boven de 180 km/u. Op de Mierloseweg kon hij staande worden gehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de auto inbeslaggenomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Asten: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 22.00 en vrijdagmorgen 7.45 uur is vanaf de Hulterman een zwarte personenauto, Mercedes Benz 190, kenteken XN-33-HS, gestolen.

Waalre: Diefstal uit woning
Donderdag tussen 18.30 en 19.00 uur zijn uit een woning aan de Heuvelstraat sleutels en een portemonnee met geld weggenomen. Onbekend hoe men de woning binnendrong.

Bakel: Inbraak in woning
Donderdag tussen 12.30 en 22.00 uur is in een woning aan de Molenakkers ingebroken. Een raam aan de achterzijde is vernield. Na binnenkomst in de woning is het alarm afgegaan. Hierop is de dader vermoedelijk vertrokken. Er wordt niets vermist.

Oirschot: Alcohol
Vrijdagmorgen om 1.35 uur is op de A58 een 49-jarige automobilist uit Veldhoven aange-houden. Een politiesurveillance zag dat de man daar slingerend over de A58 reed. Bij contro-le bleek hij gedronken te hebben. Van de verdachte is een bloedproef afgenomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Oirschot: Inbraak in woning
Tussen donderdagmiddag 16.45 en vrijdagmorgen 0.10 uur is ingebroken in een woning aan de Bestseweg. Een ruit van een achterdeur is vernield. Uit de woning zijn sieraden en geld gestolen.

Veldhoven: Alcohol
Vrijdagmorgen om 2.40 uur is op de Fret een 31-jarige automobilist uit Groningen aangehou-den. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies 1,20 promille. De man kreeg een rijverbod van 5 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Veldhoven: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 20.00 en vrijdagmorgen 8.30 uur is vanaf de Magisterstraat een blauwe personenauto, Fiat TIPO, kenteken YG-68-JH, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie