Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Distributie kranten en vaktijdschriften via Jacobs Company

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

JACOBS COMPANY

Jacobs Company de electronische krantenjongen met auteursrecht

PERSBERICHT
26 Januari 2001

Distributie van kranten en vaktijdschriften via Jacobs Company.

Jacobs Company benadrukt vandaag de technische service voor het verkrijgen van electronische fotokopieën . Aansluitend op het voorstel van Minister Korthals heeft Jacobs Company een technische service welke het mogelijk om via een extranetoplossing Het Financieele Dagblad en de PCM titels (de Volkskrant, NRC Handelsblad e.d) te raadplegen. Via deze service kunnen klanten de anders gemaakte fotokopieën electronisch opvragen, doorzoeken en zelfs de gehele krant doorbladeren. Ieder bedrijf kan gebruikmaken van deze dienst en het in haar intranet toepassen. De klant kan zelfs de lay-out qua kleur en logo aanpassen, zodat het een 'eigen' research-oplossing lijkt. Jacobs Company regelt de technische faciliteiten terwijl de verschillende uitgevers toestemming geven voor de distributie van haar dagbladen, terwijl de auteursrechten eveneens zijn afgestemd . In het werkveld staat Jacobs Company s service bekend als: De electronische Krantenjongens. Ook is het mogelijk andere dagbladen hierin op te nemen, zoals De Telegraaf, Wall Street Journal en Financial Times.

Nationaal en internationaal nieuws
Sinds enige tijd biedt Jacobs Company in samenwerking met de uitgevers van Nederlandstalige dagbladen, zoals Het Financieele Dagblad, de Volkskrant, NRC Handelsblad, Algemeen Dagblad, Trouw en Wegener-dagbladen (en binnenkort De Telegraaf), maatwerkoplossingen aan voor informatiedistributie in Lotus Notes/Domino,Intranet en specifieke Extranet hosting-oplossingen.
Waarmee op vrij eenvoudige wijze informatie uit de belangrijke Nederlandse landelijke dagbladen en persbureaus in interne netwerken van grote organisaties geintegreerd kan worden. Al langer biedt Jacobs Company toegang tot een zeer groot aantal belangrijke (inter)nationale dagbladen (waaronder Financial Times, Wall Street Journal, Economist Intelligence Unit), nieuws, vakbladen en bedrijfsinformatie. De databases bevatten grotendeels volledige artikelen, verrijkt met diverse coderingen waardoor eenvoudige zoekmethoden, filters en profielen mogelijk worden.

Profiel Jacobs Company
Jacobs Company is specialist in content- en kennismanagement en Business Intelligence. Als strategisch informatieconsultant geeft Jacobs Company advies over het effectief en efficiënt gebruik van informatie binnen een organisatie. Naast advisering omvat de consultancy ook de bouw, implementatie en beheer van inter-, extra- en intranetoplossingen. Daarmee heeft Jacobs Company zich ontwikkeld tot een belangrijke partner voor grote bedrijven, zoals ABN AMRO, Roche, ING Bank, Ernst & Young, PriceWaterhouseCoopers, AstraZeneca en Heineken.

Voor meer informatie over Jacobs Company kunt u contact opnemen met Saskia Ninteman.
Telefoon: (036) 530 1446
E-mail: (info@jacobsnet.com)
www.jacobsnet.com

26 jan 01 13:35

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie