Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe website VanHarte brengt structuur in feestinformatie

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VanHarte
Postbus 448
2700 AK ZOETERMEER
PERSBERICHT

www.vanharte.nl: Originele ideeën voor elk feest
Geheel vernieuwde website VanHarte Uitgeverij brengt structuur in feestinformatie

Zoetermeer, 26 januari 2001 - VanHarte Uitgeverij BV, eigenaar van de website www.vanharte.nl, heeft een grondige structureringsfase ondergaan. Het besluit van Key Information BV om voor 50% deel te nemen in VanHarte Uitgeverij maakte het mogelijk de website in een paar maanden tijd te veranderen in een professionele, virtuele ontmoetingsplaats voor feestvierders en aanbieders in de markt van feesten. De feestmaand december heeft voor een topdrukte gezorgd, maar geen enkel probleem opgeleverd. Vanaf zomer 2000 zijn de vormgeving en de achterliggende techniek grondig onder handen genomen. Ook is er een drie man sterke directie opgericht. Algemeen Directeur van de uitgeverij is de heer Harry Heijes, tevens oprichter van Key Information BV. Commercieel directeur is de heer Paul Blokpoel, voorheen adjunct directeur bij Baumüller Benelux BV. Directeur content en techniek is de heer Marcel van Baren. Hij begon samen met communicatiedeskundige mevrouw Tanja Kusters in 1998 als hobby de website www.vanharte.nl. Inmiddels is er een professioneel redactie- en salesteam en werken meer dan tien mensen aan de ontwikkeling van de website en de organisatie erachter.

Checklists, tips en praktijkverhalen
Www.vanharte.nl biedt uit een brede hoeveelheid informatie, tips, checklists en praktijkverhalen die de organisatie van een feest vergemakkelijken. Of het nu gaat om de organisatie van een feest ter ere van een mijlpaal in een mensenleven, zoals een vrijgezellenfeest, bruiloft, kinderfeest of kraamfeest, of om het vieren van een feestdag, zoals Valentijnsdag, moederdag, Pasen of Sinterklaas.
Naast informatieve artikelen staan er op VanHarte ook veel achtergrondverhalen. Zoals ouders die vertellen over hun ervaringen met het uitbesteden van de organisatie van een kraamfeest en de belevenissen van iemand die dit jaar voor het eerst Prins Carnaval is. En natuurlijk wordt al deze informatie veelvuldig uitgebreid door bezoekers. Achter bijna elke pagina VanHarte-content hangt een pagina met praktijkverhalen van bezoekers. Feestforum, bedrijvenregister, boekenkast, ...
In het VanHarte FeestForum kunnen bezoekers hun feestvragen voorleggen aan andere bezoekers. De VanHarte BoekenKast, opgezet in samenwerking met BoekNet, wijst bezoekers de weg in het grote aanbod feestgerelateerde boeken. Niet alleen vinden bezoekers hier snel het juiste boek, ze kunnen dit ook direct bestellen. Via een samenwerking met een grote internetwinkel, wordt het vanaf medio februari mogelijk om cadeaulijsten voor verjaardagen en huwelijken bij te houden en online cadeaus te kopen. Ook kunnen originele uitnodigingen - al dan niet via internet - worden verstuurd naar genodigden. Er bestaat een lange lijst ideeën voor verdere uitbreiding van de website. Onlangs is de eerste stap in deze richting gezet met de opening van het VanHarte FeestRegister. In deze groeiende database presenteren zich organisatiebureaus, artiesten, cateraars en nog veel meer aanbieders van feestgerelateerde producten en diensten. Bezoekers vinden er snel en gemakkelijk de juiste partij voor de organisatie en uitvoering van hun feest.

Bezoekers
Het aantal bezoekers is de afgelopen jaren sterk gegroeid tot 50.000 in de afgelopen maand. Hierbij bekijken bezoekers gemiddeld zes pagina's per keer. In totaal zijn er ruim 500 pagina's feestinformatie beschikbaar. En de ontwikkelingen staan natuurlijk niet stil. Een team professionele tekstschrijvers en redacteurs werkt aan uitbreiding en verdieping van de feestinformatie op de site. De inhoud richt zich momenteel vooral nog op consumenten. Naast uitgebreide informatie over feesten als Pasen en moederdag, kunnen bezoekers binnenkort ook informatie verwachten over de organisatie van bedrijfsfeesten.

VanHarte Uitgeverij
Kernactiviteit van VanHarte Uitgeverij BV is het uitgeven van feestelijke informatie op internet. De website www.vanharte.nl bestaat sinds september 1998 met als doel het op één plek, overzichtelijk verzamelen van alle mogelijke informatie over het organiseren van feesten. Kleine en grote feesten voor kleine en grote mensen. Van kraamfeest tot bruiloft en van Sinterklaas tot Chanuka. Maandelijks surfen tienduizenden mensen door de ruim 500 pagina's van www.vanharte.nl op zoek naar nieuwe feesttips. VanHarte Uitgeverij is hierdoor uitgegroeid tot de nummer één internetuitgever voor feesten in Nederland.
Naast de domeinnaam www.vanharte.nl heeft VanHarte Uitgeverij ook domeinnamen in zijn bezit als www.feestadvies.nl; www.wereldfeest.nl, www.feestportaal.nl en www.traktaties.nl. Op termijn zullen deze domeinen worden gebruikt voor het verder professionaliseren en specialiseren van de geboden feestinformatie.

Contact voor de redactie:
Harry Heijes
tel. 06-25 00 22 15
e-mail (hheijes@vanharte.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie