Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sectordirecteur Gemeentewerken naar Papendrecht

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Sectordirecteur Gemeentewerken naar Papendrecht

Jan van de Zedde, sectordirecteur Gemeentewerken, vertrekt per 1 februari a.s. naar de gemeente Papendrecht. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan en wordt in Papendrecht interim secrtetaris. Sinds 1986 werkt hij bij onze gemeente. In eerste instantie bij het Ingenieursbureau van Gemeentewerken en de laatste zeven jaar als sectordirecteur.

Onder leiding van Jan is er in onze gemeente veel tot stand gekomen. Daarbij valt te denken aan projecten zoals onder andere de verbetering van de verkeersveiligheid van de Binnenring, de spoorwegverbreding, het opzetten van het wijkbeheer. Daarnaast staan er nu plannen op stapel om de verkeersveiligheid in de woonwijken te bevorderen door middel van 30 km per uur zones.

Maandag 29 januari a.s. neemt Jan van de Zedde tijdens een informele receptie afscheid. Als u afscheid wilt nemen kan dat tussen 15.30-18.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie