Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogglans gepolijste kentekenplaathouder

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Hoogglans gepolijste kentekenplaathouder

(26 januari 2001)

In navolging op de grootscheepse operatie in verband met de omwisseling van de huidige kentekenplaten in GAIK kentekenplaten, brengt Defa Europe BV een nieuw luxe accessoire op de markt die de auto aan de buitenzijde een fraaier aanzien zal geven.

Het betreft een Hoogglans gepolijste roestvuijstaal, die ook geschikt is voor de kentekenplaathouder is nu alleen nog maar tegen een prijs welke een veelvoud is van de

kentekenplaathouder gemaakt van nieuwe GAIK kentekenplaten. Dit type verkrijgbaar op zeer exclusieve auto's luxe Defa roestvrijstaal uitvoering.

Deze luxe kentekenplaathouder is universeel en past op ieder auto. De houder is eenvoudig achter de gele nummerplaat te monteren met behulp van 2 schroeijes.

De luxe RVS kentekenplaathouder is o.a. verkrijgbaar bij Halfords, autodealers, de betere autoshop en kost f 59,95 per stuk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Defa Europe BV tel: of bezoek onze website www.defa.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie