Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen: XTC in auto aangetroffen

Datum nieuwsfeit: 26-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Diverse 26-01-2001
Persberichten Regiopolitie Groningen (middageditie) Vrijdagmiddag 26 januari 2001

Dagelijkse berichten

Groningen: XTC in auto aangetroffen
Agenten zagen vrijdagochtend een 28-jarige automobilist uit Almelo nogal ruim door de bocht komen op het Gedempte Zuiderdiep. Bij controle kwam er vanuit de auto een sterke wietgeur. In de auto werden ongeveer 100 XTC pillen en drie zakjes met wiet aangetroffen. De man uit Almelo en een 18-jarige inzittende uit Vriezenveen werden aangehouden. Zij zijn na verhoor op vrije voeten gesteld.

Den Horn: automobilist rijdt tegen boom op
Op de Langeweersterweg in Den Horn reed een 24-jarige automobilist uit Paterswolde vrijdagochtend tegen een boom op. De man probeerde een dier, vermoedelijk een haas, te ontwijken en kwam door het opgevroren wegdek in de slip en botste tegen een boom. De bestuurder werd met nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto is totaal vernield.

Groningen: man van fiets gevallen
Agenten troffen vrijdagochtend een 23-jarige man uit Almelo aan die gewond naast zijn fiets zat op de Akerkhof. Omstanders hadden de man die een verwarde indruk maakte de helpende hand geboden. Hij werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

Inlichtingen, afdeling Communicatie, 0900 - 8844

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie