Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus maak een soap bij de Vrije Akademie Delft

Datum nieuwsfeit: 27-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MAAK EEN SOAP

De Vrije Akademie Delft start op 27 januari 2001 de nieuwe cursus MAAK EEN SOAP voor jongeren ouder dan 12 jaar. In deze cursus wordt door acteurs/spelers met enige ervaring gewerkt aan het maken van een Soap. Op basis van improvisaties, eigen gemaakte en bestaande teksten, wordt een verhaal gemaakt en op video opgenomen. De spelers zullen naast het spelen van de scènes zich ook bezighouden met de aankleding, het camerawerk, het script en andere taken die bij het maken van een videofilm van belang zijn.

De cursus duurt twaalf weken en wordt gegeven door Ilja Sloep; een ervaren dramadocente die tevens bij een castingbureau werkt. De lessen zijn op zaterdag van 12.15 tot 14.15 uur. De kosten voor deze cursus bedragen f.185,--.
Op zaterdag 13 januari kun je een proefles volgen van deze cursus in lokaal 0.10 van 14.00 tot 14.45 uur.
Voor informatie en inschrijvingen kunt u terecht bij de receptie van de Vrije Akademie Delft, Westvest 9 in Delft, telefoon 2602840.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie