Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationale Marktdag Stichting Mini-ondernemingen Amstelveen

Datum nieuwsfeit: 27-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amstelveen

Nieuws

Jong ondernemend Nederland presenteert zich in Amstelveen

Een feestelijke tent op het marktplein van het winkelcentrum Stadshart te Amstelveen vormt op zaterdag 27 januari het decor voor de tiende Nationale Marktdag van de Stichting Mini-Ondernemingen Nederland. Hier zullen ruim 800 ondernemende studenten uit het mbo en hbo hun producten te koop aanbieden aan het winkelend publiek. Van elektrische vliegenmeppers en 'vol bad'-melders tot klokken die lopen op zonne-energie.

De 150 bedrijfjes zijn afkomstig uit heel Nederland en er zullen ook mini-ondernemingen uit Noorwegen, België, Duitsland en Engeland vertegenwoordigd zijn. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De toegang is gratis. Mevrouw J.E.M. Tabak, wethouder Economische Zaken van de gemeente Amstelveen, zal om 11.00 uur het evenement openen. De marktdag wordt om 17.00 uur feestelijk afgesloten met een officiële prijsuitreiking op het kantoor van KPMG.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie