Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 28-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-01-2001

Politiebericht Utrecht: Eemland noord/11.00 uur
Verkeerscontroles

SOEST- Op zaterdagmiddag werd er tussen kwart voor twee en kwart over drie, een snelheidscontrole gehouden op de Koningsweg. In totaal passeerden hier 1318 voertuigen het controlepunt waarvan er 64 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 kilometer per uur. (50)

Tussen kwart voor vier en kwart voor vijf werd er een snelheidscontrole gehouden op de Vredehofstraat. In totaal passeerden hier 1044 voertuigen het controlepunt waarvan er 77 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 91 kilometer per uur. (50)

Op de Nieuwerhoekplein werd zaterdagmiddag van twee tot drie uur een roodlicht controle gehouden op de Nieuwerhoekplein. Van de 132 passerende voertuigen reden er 2 door het rode verkeerslicht en kregen hiervoor een bekeuring.

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG - Op De Ziel, de Spuistraat en de Sluisweg kregen drie bestuurders een bekeuring voor foutief parkeergedrag.

Aanrijding met letsel

SOEST- Op zaterdagmiddag vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een voetganger. Een 48-jarige automobilist uit Soest reed over de Soesterbergsestraat.

Een 27-jarige vrouw uit Soest stak met haar 4-jarige dochter de weg over. Kennelijk zag de 48-jarige dit te laat waardoor de aanrijding ontstond. De 27-jarige kwam op de motorkap van de auto terecht en viel hier vervolgens weer vanaf. Haar 4-jarige dochter kwam vermoedelijk tegen de zijkant van de auto aan en viel ook. Beiden verloren korte tijd het bewustzijn en werden even later vervoerd naar het ziekenhuis met vermoedelijk een hersenschudding (vrouw) en een bult op achterhoofd (kind) als letsel.

Onderzoek wees uit dat de automobilist alcohol had gedronken en blies op het bureau 1.25 promille. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie