Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Sportstimuleringsprijs 2000 Groningen

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

Sportstimuleringsprijs 2000

18 oktober 2000

Op maandag 29 januari zal wethouder Bron in sportcentrum Kardinge de jaarlijkse Sportstimuleringsprijs van de gemeente uitreiken. De prijs bestaat uit een geldbedrag van f 2.500,- en een bronzen beeldje. De Sportstimuleringsprijs van de gemeente bestaat sinds 1991. In voorgaande jaren werd de prijs onder andere gewonnen door Jacqueline Nannenberg (gehandicapten zwemmen), Dennis Slotegraaf (boksen), basketbalvereniging Celeritas-Donar, Misha Top (shorttrack) en Stichting HOAS (vluchtelingen en asielzoekers).

Voor de prijs komen de volgende categorieën in aanmerking:
* jonge veelbelovende sporters

* personen of organisaties die zich verdienstelijk maken om ontwikkelingen op sportgebied in de stad Groningen tot stand te brengen

* organisaties die zich inspannen op terreinen die in het gemeentelijk sportbeleid prioriteit hebben. Voorbeelden hiervan zijn stimulering van sportdeelname door specifieke doelgroepen, overname van beheer van accommodaties of stimulering van buurten of wijken met een lage sportdeelname.

Vindt u dat een bepaalde sporter of sportorganisatie in aanmerking komt voor de sportstimuleringsprijs 2000 van de gemeente Groningen ? Neem dan vóór 14 november contact op met Ellen Brakel, dienst OCSW, tel: 367 61 31 of e-mail: (e.brakel@ocsw.groningen.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie