Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste Trouw-nieuws via handheld beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam, 29 januari 2001.

PERSBERICHT

Nieuw: nu ook het laatste Trouw-nieuws via uw handheld (www.trouw.nl/handheld)

AMSTERDAM - Nog maar net heeft Trouw haar site compleet vernieuwd of er is alweer wat nieuws: bekijk het laatste nieuws van Trouw.nl op uw handheldcomputer (zoals de Palm en Psion). Dankzij deze handheld-editie (www.trouw.nl/handheld) bent u op elk moment van de dag op de hoogte van het laatste (Trouw)-nieuws, dat bijna 24 uur per dag ververst wordt. Handig om rustig te lezen onderweg in de trein of waar u moet wachten. Met deze service wil Trouw een vooraanstaande rol blijven spelen op het gebied van nieuwe media.

De handheldeditie biedt dagelijks het laatste Trouw-nieuws, gerubriceerd op de rubrieken Nieuws&Achtergronden, Natuur&Milieu, Ontspanning&Cultuur, Opvoeding&Onderwijs, Religie&Filosofie en Zorg&Gezondheid. De continue verversing vindt plaats in de nieuwsrubrieken binnenland, buitenland, economie, internet en cultuur.

De website van Trouw kent sinds de start begin 1999 een gestaag groeiend aantal bezoekers. Eind 2000 is de site compleet gerestyled. De site biedt niet alleen nieuws, bijbehorende achtergronden en diverse nieuwsdossiers, maar ook discussies en opiniepeilingen. Er is een compleet overzicht beschikbaar van vrijwel alle in Trouw verschenen boekrecensies middels een intelligente zoekmachine. Eveneens beschikbaar zijn vele fiets- en wandeltochten sinds 1992, inclusief routekaartjes. Daarnaast is er een vacaturesite, een weersite en een speciale beurskoersensite met de ASN Trouw-index die ieder uur geactualiseerd wordt. De website is een integraal onderdeel van de krant.

========================EINDE PERSBERICHT==============================

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dagblad Trouw
Rob Jan de Heer
internet manager Trouw
Tel.: 020 - 7123581
E-mail: (rjdeheer@trouw.nl)

Wim Jansen
Hoofdredactie Trouw
Tel.: 020 - 562 27 97
E-mail: (w.jansen@trouw.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie