Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reactie kiezersbedrog.com op terugtreden De Milliano

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
500 verstuurde e-mails in vier dagen...

Kiezersbedrog.com is verheugd dat Jacques de Milliano heeft besloten af te zien van een terugkeer in de Tweede Kamer. Hoewel hij formeel weliswaar het recht had op de zetel, was de basis waarop hij deze zetel terugeiste volgens Kiezersbedrog.com onterecht.

Onder druk van de reacties op zijn plannen heeft hij geluisterd naar dezelfde kiezers die de basis vormen van ons democratisch bestel en gewicht geven aan de Kieswet.

Via Kiezersbedrog.com zijn in vier dagen tijd meer dan 500 e-mails aan Jacques de Milliano verstuurd. De campagne website Kiezersbedrog.com blijft nog enige dagen online. De e-mail mogelijkheid is uitgeschakeld.

Kiezersbedrog.com zal in de toekomst mogelijk weer worden ingezet in politieke discussies. Diegenen die op de hoogte willen blijven van toekomstige campagnes, kunnen hun e-mail adres op de website achterlaten.

Wouter Jong

Den Haag, 29 januari 2001

Wouter Jong
tel. 070-3923113
(wjong@casema.net)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie