Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Filmfestival Rotterdam dagboek op www.dimi.nl

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT 29/1/2001

DIMI neemt je mee naar de hottest place to be: het International Filmfestival Rotterdam.

DIMI's filmfestival dagboek op www.dimi.nl

Drie redacteuren van DIMI struinen het filmfestival af naar de leukste, droevigste, humoristische, maar ook verschrikkelijkste films van het festival en doen dagelijks verslag. Ook celebrities, waarvan velen gewoon loslopen in Rotterdam, nieuwtjes, wetenswaardigheden en feesten zijn terug te vinden in DIMI's dagboek.

DIMI, hèt jongerenmedium voor kunst, cultuur en lifestyle in Rotterdam wordt maandelijks uitgegeven door Gemeente Rotterdam, Rotterdamse kunst -en cultuurinstellingen en Stichting Rotterdam Festivals en bestaat uit een magazine en een website. DIMI wordt verspreid op Rotterdamse middelbare scholen onder leerlingen die het vak CKV volgen.

Het februari nummer is uit! Met een DIMI's Valentine Special, Het Wereldmuseum Rotterdam, R2001: Staalkaart Liefde Sex en Romantiek, DIMI 's boekentips en meer....

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie