Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentenieuws Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

Agenda Raadscommissies

Op maandag 29 januari 2001 vergaderen de commissies Middelen respectievelijk Onderwijs, Sociale Zaken, Zorg en Welzijn (OSZW). Op dinsdag 30 januari vergaderen de commissies Algemene Bestuurlijke Aangelegenheden (ABA), Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Wijkbeheer (VROW) en Verkeer en Vervoer, Cultuur en Sport (VVCS). De vergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis van Rijswijk, Generaal Spoorlaan 2.

Tijdens de openbare vergaderingen kunnen bezoekers over een op de agenda geplaatst punt inspreken. Dit kan direct aan het begin van de vergadering, danwel onmiddellijk voorafgaande aan de behandeling van het agendapunt. Men dient dit wel voorafgaande aan de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie