Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 29-01-2001 2ePersberichtmaandag29januari2001

Politieberichten

Eindhoven: Automobiliste met slok op
Maandagochtend is rond 3.10 uur een 41-jarige vrouw uit Eindhoven op de Winston Churchilllaan aangehouden. Het rijgedrag van de vrouw was aanleiding voor een politiesur-veillance om de vrouw een stopteken te geven en haar medewerking aan een blaastest te vragen. Een ademanalyse gaf vervolgens een promillage van ruim 1,10 weer. De vrouw kreeg een rijverbod van vijf uur en tegen haar wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Verdachten aangehouden
Maandagmiddag omstreeks 13.10 uur zijn op de Molenstraat twee mannen, 42 en 51 jaar, uit Helmond en s Gravenhage aangehouden. Een politiesurveillance trof de mannen daar vechtend aan. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

Geldrop: Alcohol
Maandagmorgen omstreeks 3.50 uur zag een politiesurveillance een auto slingerend over het Bogardeind de A67 oprijden. Daar negeerde de bestuurder een stopteken en reed door. Kort daarna kon hij op de A67 onder Leenderheide worden aangehouden. De 39-jarige automobilist bleek gedronken te hebben. Hij weigerde medewerking aan het onderzoek. Te-vens bleek bij controle dat zijn rijbewijs was ingevorderd. Zijn auto is inbeslaggenomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Son: Inbraak in woning
Maandagmorgen omstreeks 11.50 uur zag een 50-jarige vrouw uit Son bij thuiskomst dat het slot van de achterdeur geforceerd was. Toen zij de woning binnenging hoorde ze geluiden boven. Direct daarop zag ze dat een haar onbekende man uit het raam van de voorkamer sprong en hard wegliep. Uit de woning wordt niets vermist.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Maandagmiddag tussen 12.45 en 15.15 uur is op de Sondervick een snelheidscontrole ge-houden. 991 voertuigen zijn gecontroleerd. 84 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie