Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leiden gaat huishoudelijk afval in Alkemade ophalen

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Afd. Voorlichting Alkemade
Afd. Communicatie dienst Milieu en Beheer

Alkemade: (071) 332 72 23/ 332 72 24
Leiden: (071) 516 77 64

Leiden gaat huishoudelijk afval in Alkemade ophalen

Dit is een gezamenlijk persbericht van de gemeente Alkemade en de gemeente Leiden

Alkemade draagt afvalinzameling over aan Leiden De gemeente Alkemade draagt de inzameling van huisvuil over aan de gemeente Leiden. De overdracht wordt per 1 februari 2001 officieel bekrachtigd. De overdracht beoogt met name het behalen van efficiencywinst en het verbeteren van de inzetbaarheid van de Alkemadese medewerkers van de buitendienst. Het gaat hier om de groene (GFT-afval) en grijze (restafval) containers. De manier van aanbieden van de minicontainers blijft hetzelfde.

Wijziging ophaaldag
Op de locaties Kaag, Witte Singel, Blauwe Molenweg en de Achterwetering verandert de ophaaldag. Hier worden de minicontainers voortaan op woensdag geleegd. De eerste ophaaldag zal zijn op woensdag 7 februari 2001. De groene container wordt dan geleegd. De bewoners van Kaag, Witte Singel, Blauwe Molenweg en Achterwetering krijgen een brief over de komende veranderingen.

Grof huisvuil, oud ijzer, grof tuin- en snoeiafval Voor wat betreft het grof huisvuil, oud ijzer, grof tuin- en snoeiafval en klein chemisch afval verandert er niets in de gehele gemeente.

Vragen
Voor vragen, meldingen en klachten over de inzameling van het huisvuil kunt u terecht bij de gemeente Alkemade, telefoonnummer (071) 332 72 22.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie