Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Leeuwarden besteedt Openbaar en CVV-vervoer aan

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden besteedt Openbaar en CVV-vervoer aan

De gemeente Leeuwarden heeft de Europese aanbestedingsprocedure gestart van het openbaar vervoer en het collectief vraagafhankelijk vervoer in de gemeente. De gemeente nodigt vervoerders van binnen en buiten de regio uit om in te schrijven op één of beide percelen. Perceel I heeft betrekking op vaste stadslijnen uit het Sternet en het Servicenet; dit betreft in grote lijnen de huidige stadslijnen met een vaste route en dienstregeling. Perceel II heeft betrekking op het collectief vraagafhankelijk vervoer (CVV), inclusief het WVG-vervoer in het kader van de Wet Voorzieningen Gehandicapten (WVG) uit het aanvullende net.

De oproep tot mededinging gepubliceerd in het Supplement op het Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen, S 10 van 16 januari 2001, onder nummer 2001/S 10-006981. Tevens is de publicatie op internet te vinden. Hieronder vindt u een link naar de juiste internetpagina.

ted.eur-op.eu.int/fetchdoc?language=nl&docnum=6981-2001&showdat a=0.

De benodigde aanbestedingsdocumenten kunnen tot uiterlijk 23 februari 2001 worden aangevraagd. De inschrijvingstermijn sluit op 5 maart 2001 om 12.00 uur.

De voor de inschrijving benodigde aanbestedingsstukken dienen schriftelijk per brief of per fax uitsluitend te worden aangevraagd bij: International Tender Services (ITS) BV, Burgemeester Kerssemakersstraat 32b, NL-8101 AN Raalte, mr. A.W. van Wijngaarden, onder vermelding van "Aanbesteding Collectief Personenvervoer Leeuwarden', telefax (0572) 36 22 45. Tevens kunnen de aanbestedingsstukken persoonlijk worden afgehaald (vooraanmelding noodzakelijk). De kosten bedragen f400,00 exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij: Gemeente Leeuwarden, de heer J. Brekelmans , Oldehoofsterkerkhof 2, Postbus 20140, 8900 HM Leeuwarden. Telefoonnummer: (058) 233 86 32.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie