Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe voorzitter bestuur NIBUD

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NIBUD Persbericht

nibudan.gif (21455 bytes) P E R S B E R I C H T

29 januari 2001

De heer A. Oster nieuwe voorzitter bestuur NIBUD

De heer A. Oster treedt per 1 februari a.s. aan als nieuwe voorzitter van het bestuur van de Stichting Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, het NIBUD. Hij volgt hiermee drs. H.H. Faber op, die sinds het najaar 1992 als voorzitter fungeerde. De heer Oster is momenteel werkzaam als loco-burgemeester en wethouder stadsontwikkeling en economische zaken van de gemeente Capelle a/d IJssel. Hiervoor was de heer Oster onder meer directeur van Aegon Verzekeringen.

De heer Oster heeft sinds 1996 zitting in het bestuur van het NIBUD. Hij vertegenwoordigde het Verbond van Verzekeraars, destijds een belangrijke subsidiënt van het NIBUD. Ook in zijn huidige baan als wethouder, levert de heer Oster een zeer zinvolle bijdrage in het bestuur van het NIBUD.

Oster vindt het een lofwaardig streven van het NIBUD om mensen kennis mee te geven hoe ze met hun geld moeten omgaan. Geld is een steeds belangrijkere rol gaan spelen in het dagelijks leven van mensen Hij ziet de toekomst van het NIBUD daarom rooskleurig in. Oster geeft aan: "De bomen zullen niet altijd tot in de hemel blijven groeien en dan is voorkomen beter dan genezen".

Het NIBUD is momenteel nog op zoek naar een geschikte kandidaat om het bestuur van de stichting te completeren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie