Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website geopend over provinciale weg N386

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

www.N386.nl
Website geopend over provinciale weg N386

Assen, 29 januari 2001
Persberichtnummer 01-005De provincie Drenthe heeft een website over de provinciale weg N386 (Peize-Vries-Zuidlaren-De Groeve) in werking gesteld. De N386 is een gevaarlijke weg, waar vaak te hard wordt gereden en veel ongelukken gebeuren. De website bevat informatie over de aanpak van een aantal onveilige punten in de weg en is te vinden onder www.N386.nl.

Eind vorig jaar heeft de provincie samen met de gemeenten Tynaarlo en Noordenveld een startbijeenkomst gehouden voor een gezamenlijke aanpak van de verkeersproblemen op deze weg. De website bevat naast informatie over deze aanpak, algemene informatie over de weg en een kaart met de meest verkeersgevaarlijke punten. De gevaarlijke punten worden op de site onder "speerpunten" nader toegelicht. Onder de kop "wegwerkzaamheden" is binnenkort het wat, waar, wanneer en hoelang te vinden van de verschillende projecten die in uitvoering gaan. Dit voorjaar hoopt de provincie in Donderen te beginnen met de eerste werkzaamheden aan de route. Bezoekers kunnen op de website hun vragen kwijt maar ook zelf ideeën aandragen over mogelijke oplossingen voor de verkeersproblemen op de N386.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie