Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Frans geld aangeboden in Limburgse tankstations

Datum nieuwsfeit: 29-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 29-01-2001 Persbericht politie district Maastricht Maandag 29 januari 2001 (16.30 uur)

Meerssen/Eijsden/Maastricht; Vals geld

In de nacht van zondag op maandag tussen 24.00 uur en 4.00 uur is bij drie tankstations in Maastricht, Eijsden en Meerssen valse Franse Francs biljetten aangeboden.

Door twee mannen in een vermoedelijk grijze Ford Focus met Frans kenteken werden bij een tankstation gelegen aan de Kruisberg met 5 biljetten van elk 200 Franse Francs betaald. Ook een tankstation gelegen aan de Dr. Schaepmanstraat werd gedupeerd voor 800 Franse Francs in biljetten van 200. Het personeel van een tankstation gelegen aan de Vogelzang in Eijsden vertrouwde de biljetten niet en accepteerde ze niet waarna het tweetal verdween. De falsificaten zijn in beslag genomen. Door de politie wordt een onderzoek ingesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie