Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RailPlan AXA Verzekeringen slaat aan

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AXA Verzekeringen

RailPlan AXA Verzekeringen slaat aan

30 januari 2001

Tien medewerkers van het Univé-kantoor Het Platteland uit Twello hadden onlangs een bijzondere primeur: als eerste Schade-relatie vertrok de groep op 20 januari per Thalys naar Parijs, in het kader van het AXA Verzekeringen RailPlan.

Klaar voor vertrek op Amsterdam CS: salesmanager Cees Neijenhof en accountmanager Jouke Heringa van het Schadebedrijf van AXA wensen de medewerkers van Univé-kantoor Het Platteland een goede reis.

Het AXA Verzekeringen RailPlan is gekoppeld aan het AXA Bedrijven Pakket. Door het afsluiten van producten uit deze pakketverzekering voor het midden- en kleinbedrijf kan een selecte groep relaties van het Schadebedrijf van AXA RailPlan-kilometers sparen, waarmee trips naar Antwerpen, Brussel of Parijs verdiend kunnen worden. Elke stedenreis bestaat uit een tweedaags verblijf in een gerenommeerd hotel, waarbij een diner (in Parijs een dinershow), een overnachting en een ontbijtbuffet zijn inbegrepen. De reis is altijd per Thalys.

Het AXA Bedrijven Pakket bestaat uit drie categorieën, te weten Bedrijfsmiddelen, Bedrijfsactiviteit en Aansprakelijkheid. Hoe meer categorieën van het AXA Bedrijven Pakket gesloten worden, hoe meer kilometers een kantoor vergaart. Het aantal verzamelde kilometers bepaalt de bestemming en het aantal medewerkers dat mee kan. Inmiddels zijn veel kantoren hard op weg om het voorbeeld van kantoor Het Platteland te volgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie