Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vorming Hulpverleningsdienst Kennemerland

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Vorming Hulpverleningsdienst Kennemerland

De elf gemeenten van Zuid- en Midden-Kennemerland hebben besloten de taken van de Regionale Brandweer, Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD), de Centrale Post voor Ambulancevervoer (CPA) en de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR) op 1 april 2001 onder één bestuur te brengen. Dit nieuwe samenwerkingsverband gaat heten: Hulpverleningsdienst Kennemerland. De ambtelijke organisaties worden met ingang van 1 januari 2002 samengevoegd. Door de diensten ambtelijk samen te voegen en onder één bestuur te brengen, kan de kwaliteit van de hulpverlening worden verbeterd en kan er op dit gebied efficiënter en gestructureerder worden samengewerkt.

Belang ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie