Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sapenda Publishing start TV Menu.nl en Biosmail.nl

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Bron: Newconomy
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Sapenda Publishing start TV Menu.nl en Biosmail.nl (30-01-2001)

Amsterdam, 30 januari 2001 - Sapenda Publishing, digitale uitgeverij van e-mail newsletters en e-zines, lanceert TV Menu.nl en Biosmail.nl. Deze gratis digitale nieuwsbrieven zijn een aanvulling op het uitgebreide titelaanbod van Sapenda. TV Menu.nl biedt dagelijks een selectie van het beste TV programma-aanbod in Nederland. Biosmail is een wekelijkse nieuwsbrief die een overzicht geeft van recent uitgebrachte films in de Nederlandse bioscopen, voorzien van een recensie. Beide newsletters zijn succesvol. TV Menu heeft al 20.000 abonnee's, terwijl 22.000 personen Biosmail ontvangen. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven voor de service via ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie