Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapport GGD gezondheid inwoners Zuid-oost Brabant ter inzage

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oirschot

30-01-2001
Oirschot Gezond en WelIn maart 1999 heeft de GGD Zuidoost-Brabant onderzoek gedaan naar de gezondheidssituatie van inwoners. Daarvoor is aan 600 willekeurig gekozen inwoners (van 18 tot en met 64 jaar) een enquêteformulier toegezonden. Maar liefst 450 personen (= 75 %) hebben de vragenlijst bruikbaar ingevuld en teruggestuurd. Uit de grote hoeveelheid reacties blijkt dat de Gezondheidspeiling zeer serieus genomen wordt door de inwoners. De resultaten worden gebruikt om speerpunten voor beleid vast te stellen en gerichte acties voor de inwoners op te zetten.

Het volledige rapport van de GGD, inclusief conclusies en aanbevelingen, ligt ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis in Oirschot van 31 januari tot en met 2 maart 2001. De belangrijkste conclusies worden vanaf begin maart bekend gemaakt in een reeks artikelen op deze pagina door de Stuurgroep Gezondheidsbeleid Oirschot.

Het rapport wordt niet alleen voor kennisgeving aangenomen. De stuurgroep zal daadwerkelijk actie ondernemen. Via deze rubriek houden wij u op de hoogte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie