Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opnieuw inspraakavond Veiligheidsplan Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Opnieuw inspraakavond Veiligheidsplan 2001- 2002

Voor de tweede keer vindt er een inspraakavond plaats over het Concept-Veiligheidsplan 2001-2002 (de vorige inspraakavond ging door gebrek aan belangstelling niet door). De inspraakavond wordt gehouden op dinsdag 30 januari om 20.00 uur in 't Groot Proffijt, Boerhaaveplein, Oegstgeest. De avond wordt ingeleid en voorgezeten door burgemeester E. Timmers, portefeuillehouder openbare orde en veiligheid. Ook de politie is bij de avond aanwezig om vragen te beantwoorden over het plan. Nadat de inspraakreacties tijdens de avond zijn verwerkt, wordt het stuk in februari door de raad vastgesteld.

Veiligheid en leefbaarheid

In het veiligheidsplan wordt ingegaan op allerlei aspecten van veiligheid en leefbaarheid. Zo komen in de nota aan de orde onder andere inbraken, bedreiging, vandalisme en overlast, verkeersveiligheid, jeugdzorg en prostitutiebeleid. Ook is er een hoofdstuk 'kleine ergernissen'. Wilt u meepraten over dit veiligheidsplan of wilt u het plan thuis eens rustig doorlezen? Vanaf morgen kunt u het plan ophalen in het gemeentehuis. Ook staat het plan vanaf morgen op de website van de Gemeente Oegstgeest: www.oegstgeest.nl.

Graag willen wij weten op hoeveel mensen wij ongeveer kunnen rekenen. U kunt aan de heer G. van Muyen doorgeven of en met hoeveel personen u de avond wilt bezoeken, telefoon, 51 91 709. Ook kunt u mailen: (muyen@oegstgeest.nl) Ook voor meer informatie over het plan of de inspraakavond kunt u contact met de heer Van Muyen opnemen.

Ook kunt u schriftelijk reageren. U kunt uw schriftelijke reactie binnen twee weken na publicatie sturen naar het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie