Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consumentenbond plaatst 'financiële signalen' op website

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

Financiële signalen: deel uw ervaringen
30 januari 2001
De financiële helpdesk van ConsumentenGeld ontvangt iedere dag vragen en meldingen van consumenten op financieel gebied. Wij plaatsen de opmerkelijkste meldingen, die ook voor u waardevol kunnen zijn, op deze site en u kunt reageren.

De Consumentenbond hoopt met deze 'Financiële signalen' ruimte te geven aan kritische consumenten om met andere consumenten ervaringen uit te wisselen.

Het betreft bijvoorbeeld meldingen over bedrijven die zich niet aan hun afspraken houden of in advertenties meer beloven dan ze waarmaken. Ook slordigheden van bedrijven komen veelvuldig voor. Uiteindelijk levert het forum interessante berichten op waar iedere consument zijn voordeel mee kan doen.

Financiële signalen: wij melden, u reageert!
De financiële helpdesk van ConsumentenGeld ontvangt iedere dag vragen en meldingen van consumenten op financieel gebied. De opmerkelijkste meldingen vindt u hier. Er kunnen waardevolle berichten voor u tussenzitten. Deel uw ervaringen met anderen en reageer!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie