Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Eurohandreiking voor horecabedrijf in Maastricht

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 25 januari 2001

Uitnodiging uitreiking Eurohandreiking voor het horecabedrijf

Koninklijk Horeca Nederland nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de overhandiging van de Eurohandreiking voor het horecabedrijf, tijdens de horecavakbeurs BBB op dinsdag 30 januari in het MECC in Maastricht.

Waar kan deze feestelijke en informatieve Eurobijeenkomst beter plaatsvinden dan in

Maastricht, de stad van het Verdrag van Euro(pa).

De overhandiging wordt georganiseerd door de regio Zuid-Limburg van Koninklijk Horeca Nederland tijdens de horecavakbeurs, de BBB, in het MECC Maastricht.

Tijd en plaats:
dinsdag 30 januari om 16.00 uur in de Euro zaal.

Na afloop vindt een borrel plaats in de Millenium foyer.

Op dinsdag 30 januari a.s. wordt het eerste exemplaar van de Eurohandreiking uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. De heren Bart van Bolhuis, hoofd Euroteam Ministerie van Financiën, Willy Dassen, Manager Bureau Euro-omwisseling van de Nederlandsche Bank en Jeu Claes, directeur Koninklijk Horeca Nederland, zullen de eurohandreiking gezamenlijk overhandigen aan de heer Rob Schut van café Dante uit Amsterdam. De heer Schut heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de handreiking.

Koninklijk Horeca Nederland wil de horecaondernemer graag op weg helpen bij de invoering van de Euro en heeft daarom in samenwerking met het Nationaal Forum een Eurohandreiking voor horecaondernemers ontwikkeld, mede gefinancierd door het Bedrijfschap Horeca & Catering. De horecaondernemer is immers op 31 december 2001 om klokslag twaalf uur de eerste dienstverlener die met eurobetalingen te maken krijgt.

Wij begroeten u graag bij deze informatieve en feestelijke happening.

Jan Hoen,
Voorzitter Koninklijk Horeca Nederland, regio Zuid-Limburg

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie