Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda Veenkoloniaal Museum te Veendam

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Algemene Informatie

De aanvangstijden op de zondagmiddag zijn in het algemeen om 13.30 uur. Het museum is op zondag geopend vanaf 13.00 uur. Wanneer andere aanvangstijden gelden, dan wordt dat bij de evenementen vermeld.
Zaterdag 3 en zondag 4 februari
Het Veenkoloniaal Museum te Veendam organiseert i.s.m. Foto Kral een fotowedstrijd voor kinderen tot en met twaalf jaar. De fotowedstrijd sluit aan bij de nog tot 25 februari te bezichtigen foto expositie Groningen landinwaarts en verder van Jur Bosboom.

Kinderen kunnen tot en met 25 februari bij het Veenkoloniaal Museum zelfgemaakte fotos inleveren met als thema Kinderen fotograferen kinderen. Alle leuke, vreemde, knotsgekke, maar ook normale fotos, gemaakt van vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes komen in aanmerking mits ze inderdaad door de kinderen zelf zijn gemaakt. Vanaf 3 maart worden de fotos in het museum geëxposeerd. Een speciale jury zal uit de fotos drie prijswinnaars selecteren.

Voor kinderen lid van de Tiemo Tijdloos jeugdclub is de wedstrijd extra aanlokkelijk omdat zij vanaf zaterdag 3 februari op vertoon van hun pasje een gratis wedstrijdcamera kunnen afhalen. een gratis wedstrijdcamera bij het museum kunnen afhalen
Ontvangst in het museum om 8.30 uur.
museum.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie