Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: Gehele regio 30-01-2001

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Gehele regio 30-01-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink,06-53737697

Veel sleutels gevonden
ALMERE Op het hoofdbureau van politie Almere zijn de afgelopen twee maanden veel gevonden sleutels afgeleverd: 14 autosleutels en 34 andere sleutels. Mocht u uw sleutels missen, kom dan even langs bij het hoofdbureau aan de Baljuwstraat en bekijk het rek of uw sleutels erbij zitten.

Weedplantage geruimd
ALMERE De politie heeft maandagmiddag in een woning aan de Marisbergstraat een weedplantage geruimd. Een 31-jarige man uit Almere, die door politie Gooi- en Vechtstreek aangehouden was op verdenking van overtreding van de Opiumwet, gaf in het verhoor aan dat in zijn woning een weedplantage aanwezig was. De politie heeft 166 plantjes en de nodige apparatuur in beslag genomen.

Lastige mannen aangehouden
ALMERE Maandagmiddag heeft de politie twee mannen van 21 en 30 jaar aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde en openbaar dronkenschap. De mannen wilden een biertje kopen in de stationsrestauratie. Een restauratiemedewerker was niet gecharmeerd van de wijze waarop deze mannen de bestelling plaatsten en vermoedde tevens dat de heren genoeg gedronken hadden. De mannen namen hier geen genoegen mee en begonnen te schreeuwen. De politie heeft eerst geprobeerd het te sussen en vroeg de mannen weg te gaan. Toen zij hier geen gehoor aan gaven en zich vervolgens hevig verzetten bij aanhouding, zijn zij geboeid overgebracht naar het politiebureau.

Kettingbotsing Noorderdreef
ALMERE Op de Noorderdreef heeft zich maandagmiddag een kettingbotsing voorgedaan waarbij 5 autos betrokken raakten. Twee vrouwen van 19 en 35 jaar uit Almere zijn met nekklachten ter controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Met alcohol zonder rijbewijs achter het stuur
ALMERE Maandagnacht is op de Jaagmeent een 20-jarige Almeerder aangehouden wegens rijden onder invloed. Uit een ademanalyse op het politiebureau bleek hij een promillage te hebben van bijna 0,9 (395ug/l). Daarnaast bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De man is na verhoor weer heengezonden.

Vechtpartij Noorderwagenplein
LELYSTAD De politie had s middags een einde gemaakt aan een vechtpartij op het Noorderwagenplein tussen twee jongens. Opeens kwam de 36-jarige vader van een van de jongens aanrijden. Een politieagente wilde voorkomen dat hij een van de jongens te lijf ging en werd vervolgens zelf vastgegrepen. De man is een paar uur later in zijn woning aangehouden en geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten.

Auto over de kop
LELYSTAD Maandagnacht is op de A6 tussen Emmeloord en Lelystad een auto over de kop geslagen. De 27-jarige bestuurster uit Lelystad raakte in de rechter berm, stuurde tegen, kwam vervolgens in de linker berm, sloeg een aantal malen over de kop en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De vrouw en haar 29-jarige bijrijder uit Lelystad zijn met onbekend letsel overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis. De auto is afgesleept.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie