Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koopjesjager.nl nu ook voor geldzaken en verzekeringen

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT: Koopjesjager.nl nu ook voor geldzaken en verzekeringen

Nijmegen 30 januari: Koopjesjager.nl is met gemiddeld 250 verschillende online aanbiedingen nu al het beste adres voor de online koopjesjager. Maar Koopjesjager.nl maakt vanaf vandaag ook het versnipperde aanbod van informatie op het terrein van geldzaken en verzekeringen goed toegankelijk. Alles is erop gericht om de oriëntatie snel en gemakkelijk te laten verlopen.

Prijsvergelijken niet voldoende
Of het nu gaat om verzekeringen, hypotheken of om andere geldzaken, de praktijk leert dat alleen vergelijken van de prijs niet zelden een foute aanpak is. De bijzondere omstandigheden van de aanvrager en voorwaarden die de aanbieder hanteert zijn altijd bepalend voor de keus, juist bij financiële producten.

Op Koopjesjager.nl ligt de nadruk dan ook op het ondersteunen van de bezoeker bij zoeken naar informatie. De bezoeker kan via de site makkelijk gratis aanvullende informatie aanvragen bij een groot aantal aanbieders. Maar vindt via de site ook gespecialiseerde adviseurs in zijn of haar omgeving, want de ervaring leert dat mensen zich op dit gebied vaak liever door een deskundige laten ondersteunen. De bezoeker kan daarnaast op de site gebruik maken van handige rekenmodules, tarievenoverzichten en handige interactieve tools.

Het adres:
www.koopjesjager.nl/geldzaken/

Op dit moment zijn de volgende rubrieken opgenomen. Verzekeringen - Sparen - Hypotheken
Beleggen - Pensioen - Lenen
Employee Benefits - Banken
Verzekeraars - Adviseurs

Koopjesjager.nl zal zich steeds verder ontwikkelen er er wordt gedacht aan informatie over (vlieg)reizen, prijsvergelijking van boeken, CD's, electronica e.d.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie