Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goed jaar voor online kringloopbedrijf Het Goed

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Goed jaar voor kringloopbedrijf Het Goed

De milieu- en werkdoelstellingen van Het Goed hebben zich ook in 2000 positief ontwikkeld. Het Goed biedt nu werk aan ruim 600 mensen in kringloopbedrijvigheid en internet. Het Goed is er in geslaagd 67% van het ingezamelde grof huishoudelijk afval her te gebruiken. De omzet is gestegen tot 22 miljoen gulden. Voor 2001 wordt een verdere groei voorzien.

De vestiging van Het Goed in het rampgebied van Enschede kon binnen 6 maanden elders in die stad worden heropend.

De vraag- en aanbodsite van Het Goed; www.marktplaats.nl, is boven verwachting uitgegroeid tot marktleider op het gebied van vraag- en aanbod en veilen op het internet. De site heeft 23 miljoen pageviews per maand. De functionaliteit van Marktplaats.nl heeft een geldverslindende promotiecampagne overbodig gemaakt. Marktplaats.nl zal in toenemende mate de concurrentieslag aangaan met de in verhouding vaak prijzige advertenties voor vraag en aanbod in de dag- en weekbladen.

Namens de directie
R.H.M. Bouman
T: 055 - 5335 848
E: reinierb@xs4all.nl

www.hetgoed.nl
www.marktplaats.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie