Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veltman nieuwe hoogleraar Logica in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 30-01-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. F.J.M.M. VeltmanDr. F.J.M.M. Veltman (1949) is benoemd tot hoogleraar Logica en cognitiewetenschap aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Samen met Michiel van Lambalgen volgt hij professor H.D. Rott op, die deze leerstoel als eerste bekleedde. Frank Veltman studeerde in 1974 cum laude af in de Wijsbegeerte aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie werd hij wetenschappelijk medewerker bij de vakgroep Logica en analytische methode van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1978 volgde een aanstelling als universitair docent Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam. Veltman promoveerde ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie