Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie park Emmermeer gemeente Emmen

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht:Reconstructie park Emmermeer, 31 januari 2001

Reconstructie park Emmermeer

Het college van burgemeester en wethouders vraagt de gemeenteraad een krediet beschikbaar te stellen om nader inzicht te krijgen in de kosten van het reconstrueren van een park in Emmermeer. Het betreft het park in Emmermeer ten zuiden van de Haagjesweg.

Het park aan de Haagjesweg is al in de vijftiger jaren aangelegd en voldoet op een aantal onderdelen niet meer aan de eisen van deze tijd. Uit een informatie-avond met de bewoners bleek dat de wandelpaden en de muurtjes rond de vijver aan vervanging toe zijn. Daarnaast hebben basisscholen aangegeven meer gebruik te willen maken van het park voor sport- en natuurlessen.

Om een weloverwogen besluit te kunnen nemen over de reconstructie is een beter inzicht in de kosten nodig. Hiertoe zijn een schetsontwerp van de reconstructie van het park en een globale kostenraming noodzakelijk. Het bedrag 12.000,- hiervoor wordt ten laste gebracht van het stads- en dorpsvernieuwingsfonds Emmermeer.Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie