Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond over Westflank 't Spieghel Leusden

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leusden

24-01-01
Informatieavond Westflank voor bewoners en ondernemers 't Spieghel

De gemeente heeft de bewoners en ondernemers van bedrijvenpark 't Spieghel en de directe omgeving uitgenodigd voor een informatieavond over de ontwikkeling van de Westflank. De avond vindt plaats op 31 januari om 20.00 uur in het koetshuis van Huize de Heiligenberg aan de Heiligenbergerweg 5 in Leusden. Als direct belanghebbenden worden de bewoners en ondernemers, nog voordat de gemeente met de planontwikkeling begint, geïnformeerd over de planprocedure en de inspraakmogelijkheden. De avond is ook bedoeld om antwoord te geven op vragen die leven onder de bewoners en ondernemers in 't Spieghel.

De Westflank ligt langs de gehele westkant van de Groene Zoom, van de Randweg tot aan de spoorlijn. Dit is het eerste project dat start in het kader van de Ontwikkelingsvisie Leusden 2010. De Westflank omvat drie deelprojecten: het verbeteren van de entree naar Leusden vanaf de A28, het ontwikkelen van kantorenpark 't Spieghel en het realiseren van een snoer van compacte bebouwing aan de westzijde van de Groene Zoom, het zogenaamde kralensnoer. In samenhang daarmee komt ook de herinrichting van het Burgemeester Buining Sportpark aan de orde.

Naast wethouder Gaillard van Ruimtelijke Ordening en enkele medewerkers van de gemeente zullen ook leden van de projectcommissie tijdens deze avond aanwezig zijn. Deze commissie is benoemd uit raadsleden die nauw bij het project zijn betrokken en hier ook sturing aan geven.

Na deze avond volgt in februari een startconferentie voor de Westflank. Hiermee gaat het project symbolisch van start. Geïnteresseerden, intermediairen, omliggende bedrijven en bewoners kunnen dan hun ideeën geven over de invulling van het gebied en zeggen wat zij belangrijk vinden.
Deze informatie gebruikt de gemeente in haar planontwikkeling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie