Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Publicatie: Vernieuwen bedrijfsprocessen, organisatie, ICT

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ten Hagen & Stam


Datum 31-jan-2001

Titel Vernieuwen van bedrijfsprocessen, organisatie en ICT
Onderwerp- gebied

Product / Event boek
Snelle technologische ontwikkelingen tillen de informatiemaatschappij naar een hoger plan. Daarnaast hebben veranderende maatschappelijke behoeften een sterke invloed op de moderne bedrijfsvoering. Om hun slagkracht te behouden zoeken organisaties naar een effectieve inrichting van de bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd moeten deze processen flexibel genoeg zijn om met de behoeften mee te veranderen.

Abraham de Kruijf presenteert in Vernieuwen van bedrijfsprocessen, organisatie en ICT een unieke methode om bedrijfsprocessen op een gestructureerde en dynamische wijze te vernieuwen. De methode is geschreven vanuit de dagelijkse praktijk, waarbij het proces, de organisatie en ICT afzonderlijk en als totaal worden benaderd.

In zijn boek beschrijft De Kruijf direct de aanpak. Hierin wordt de gewenste vernieuwing geïnventariseerd en in kaart gebracht, waarna een script kan worden opgesteld. Vervolgens beschrijft De Kruijf hoe dit script gefaseerd toegepast kan worden. Hij pleit hierbij voor een verregaande vorm van samenwerking om problemen op te lossen, ook tussen automatisering en de organisatie zelf.

Deze methode koppelt bedrijfsprocessen aan uitvoerders, binnen en buiten de grenzen van een organisatie, waarbij ICT de realisatie mogelijk maakt. Bovendien heeft De Kruijf deze werkwijze gehanteerd om de methode zelf te schrijven. De layout en de heldere schemas maken van het boek een handig naslagwerk bij het hanteren van de methode.
Titel:Vernieuwen van bedrijfsprocessen, organisatie en ICT Auteur:Abraham de Kruijf
ISBN:90-440-0040
Uitgeverij:ten Hagen en Stam


Product / Event (ca.brouwer@wkths.nl)
Present-Exemplaar (tenhagenstam@artifexsupport.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie